Отвори на конкурсот и провери дали сите си ги однела таму. Ако можеш да се сетиш. Или јави се во мон може ќе ти кажат.
Дали некој знае кои се потребни документи за вселување и од каде се земаат? Дали собите се доделени веќе или кој како ќе фати (конкретно за Гоце)? Уште едно прашање за крај, што е различно во документите ако си ослободен од партиципација освен што не уплаќаш?
Значи тотално немам врска како да поднесам приговор, ако може некој да ми објасни. Сум примен во Стив па сакам да поднесам приговор за у Гоце да ме примат
Zdravo sakam da prasham dali za prva godina treba samo kopija od diplomata ili i svidetelstvata od 1 do 4 godina?
Здраво, некој што знае или има искуство со поднесување приговор за ослободување од партиципација, доколку сака да ми каже како треба да изгледа приговорот. Фала однапред.
Дали ние шо ќе сме сеа 1ва година у студентски ќе не сместат со некои од 1 или од другите години? И како да кажам дека имам најдено цимерка?
Nema vrska,mozat da te stavat so nekoj od bilo koja godina idete vo ist den so cimerot i kazete deka sakate vie zaedno da sedete
moze nekoj da mi pojasni ovde ne mi e jasno 1va godina sum i ne mi e jasno kako treba da go popolnam ova i toa prosecen uspeh od kade da go presmetam https://imgur.com/a/CbEzEs1
Zdravo na site Dali ima nekoj od Prva godina shto ke sedi vo studentski dom? Me interesirase da prasam koga ke bide objaven konkursot za elektronsko apliciranje? poshto znam denes trebase, a seuste nisto nema na MON stranicata...