Собери ги сите оцени од средно и подели ги со бројот на оцени (вклучувајќи ги и тие од екстерното) и ќе добиеш број ( да речеме број А) . Потоа собери ги оцените од 3те екстерни предмети,интерниот и проектната и подели ги со 5 и ќе добиеш друг број ( број Б) . Собери ги бројот А и бројот Б и подели ги со 2 и ќе добиеш конечен резултат.
Кои документи се потреби за во студенски за пријава и кажете ми дали во студенскиот дом Стив има во собата тоалет?
Prva godina sum i ovie ne gi svakjam koe treba da koe ne Moze nekoj sto ima aplicirano d ami akze kako trebaat РЕДОВЕН СТУДЕНТ ЗАПИШАН НА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ ОД ПРВ ЦИКЛУС НА ЈАВНИТЕ И ПРИВАТНИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИ И ВИСОКО ОБРАЗОВНИ УСТАНОВИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, КОИ СЕ ШКОЛУВААТ НАДВОР ОД МЕСТОТО НА ЖИВЕЕЊЕ* ДА НЕ Полето е задолжително РЕДОВЕН СТУДЕНТ ЗАПИШАН НА ФАКУЛТЕТИТЕ КОИ ИМААТ ПОМАЛКУ ОД ОСУМ СЕМЕСТРИ, А НЕ ПОВТОРУВАЛ СТУДИСКА ГОДИНА* ДА НЕ Полето е задолжително РЕДОВЕН СТУДЕНТ ЗАПИШАН НА ФАКУЛТЕТИ КОИ ИМААТ ОСУМ СЕМЕСТРИ, А НЕ ПОВТОРУВАЛ ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА СТУДИСКА ГОДИНА* ДА НЕ Полето е задолжително РЕДОВЕН СТУДЕНТ ЗАПИШАН НА ФАКУЛТЕТИ КОИ ИМААТ НАД ОСУМ СЕМЕСТРИ, А НЕ ПОВТОРУВАЛ ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА СТУДИСКА ГОДИНА* ДА НЕ Полето е задолжително СТУДЕНТ КОЈ ГО НАРУШИЛ КУЌНИОТ РЕД ВО ДОМОТ И ЗА ШТО ИМ Е ИЗРЕЧЕНА ВОСПИТНА МЕРКА ЗАБРАНА НА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИТЕ НА ДОМОТ, ЗА ВРЕМЕ ОПРЕДЕЛЕНО ВО ИЗРЕЧЕНАТА ВОСПИТНА МЕРКА * ДА НЕ Полето е задолжително СТУДЕНТ КОЈ НЕ ГИ ПОДМИРИЛ ОБВРСКИТЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ КОН ДОМОВИТЕ ПОВЕЌЕ ОД ТРИ МЕСЕЦИ*
@Miki52615 Првото прашање избираш да ако си редовен а ако си вондреден студент избираш не Второто- ако си редовен со помалку од осум избираш да ако си вондреден или пак редовен ама со повеќе од осум семестри избираш не( зависи како ти е факултетот ако не знаеш колку семестри имаш отбори на нет имаат сите факултети страни и види си ја програмата) Третото- Ако имаш над осум семестри го избираш како да ако имаш осум или помалку избираш не Последните две избираш не бидејќи си бруцош немаш веќе живеено според тоа немаш ни такви проблеми Мислам дека ти помогнав колку толку
Se prijaviv elektronski i mi vika deka dokumenti mozam da podnesam na 11. Utre ako odnesam dokumenti daoi ke mi gi primaat
Posle kolku vreme bi trebalo da mi stigne linkot na mojot email za verifikacija? Poshto od preeska nisto nemam dobieno... I mi vika deka korisnichkoto ime i lozinkata se nevalidni...
Дали знае некој тие што сакаат да достават приговор за ослободење од плаќање дали треба прво да се вселуваат и да плаќаат за месец септември додека чекаат одговор или што е подобро да се прави, дали се задоцнува одговорот од министерството, ако претходно некоја од вас имаше ваков случај, прашам за другарка