Јас сум бруцош на медицински Кои студентски домови се најблизу и кои ме советувате дс ги изберам? Поточно коллку што знам може само еден дом да се стави.. Фала многу
Здраво, ве молам за одговор. Дали потврда за редовност во текот на студиите и уверение за предвидени и положени испити важат за студенти запишани во I година кои аплицираат за студентски дом? И дали треба извод на родени? И уште нешто, дали доколку сестрата не живее со вас, треба да внесите нејзини податоци во електронска пријава? Благодарам
Потврда за редовност да, тоа ти треба и ако уште не си запишана у факс кога ќе одиш да се запишуваш земи го, уверение за испити не треба пошто уште не си имала испити или испитна сесија тоа е за другите години, извод на родени не мислам дека требаше тоа е за упис за факс меѓутоа не сум сигурна, и за сестрата ако не живее со вас не треба да ја запишеш, имам другарки со ист случај им кажале дека не треба, поздрав.
Редовност во текот на студиите не треба,затоа што уште не си започнала да одиш на предавање.Треба само потврда дека си запишана на редовни студии
И да ве прашам јас нешто.Документите пишува дека на 12ти треба да ги однесам,ќе ми прават проблем ако ги однесам утре? За да не одам повторно Скопје.
Иста работа е, провери го во конкурсот само еднаш пишува дека треба тоа потврда за редовност, значи тоа е потврдата дека си редовен студент
луѓе имам проблем се регистирав за онлајн апликацијата за студентски дом, ама бидејќи прочитав дека е подобро да се направи целата анкета преку лаптоп сега пробувам преку лаптом и ми вика грешка во лозинка или корицничко. А грешка нема. Со истите податоци се уклучувам на телефон а на лаптоп не сака. Не знам што да направам? како можам да го избришам профилот па да пробам одново?
Од кај ти е информацијава дека подобро е преку лаптоп, кога нема врска, јас лани се регистрирав од компјутер, а оваа година од лаптоп, па немав никаков проблем. Провери пак да не си направила некоја грешка при внес на лозинка/корисничко име.
Ova ti e bas glupa informacija trebalo preku laptop nema vraka toa sakas prwku laptop sakas preku personalen komojuter preku telefon ili tablet od sekade e isto od sto ti e najlesno od tamu podnesi si