На страната на факултетското собрание пишуваше дека може и електорнски приговор да се поднесе сакав да прашам може и во мон да одиш или мора само електронски
Здраво.Дали некој знае дали распоредот за сместување во студентските домови е објавен?Мислам дека денес требаше да го објават но на dsdskopje.mk сеуште ништо нема.Исто така кои документи ќе ми бидат потребни за сместување?
@Lucian1 @Majazz Не е објавен. Инаку колку што се сеќавам, лани во домот имаше неколку уплатници, ги сликавме и ги уплаќавме во банка. Потоа се враќавме во домот со уплатниците, им ги дававме нив, и знам ни даваа таму документи да пополнуваме, и на крај тие ги земаа. Е мислам и дека две сликички требаше, ама не сум сигурна.
Ќе го објават најдоцна до утре, 12:00. Така имаше одговорено Дарио на еден коментар на неговата страница.
Direkno vo Mon mislam deka nosis prigovor napisan na kompjuter, ili na obicen tabak, i site dokumenti gi nosis stk si go imal prethodno. Barem mene taka mi kazaa
Дечки ми требаат 2 потврди, една за встудентски и една за аплицирање за 6000ден што е тоа помошта. Па сега дали ке можам да извадам само една и да си ја ископирам после?
Ја уплатив уплатницата од 300 денари за амортизација електронски т.е мој близок ја уплати со негов профил. Во уплатницата пишува негово име и презиме и матичен а во цел на ознака мое име и презиме. Дали ќе ми направат проблем поради то шо не стојат мои податоци?
Здраво,ќе може да ми кажеш која е трансакциската сметка за уплата за амортиазација?И уште што друго треба да уплатиме за во студентски?Инаку пиши им на Државен студентски центар на фб за тоа со уплатницата,но мислам дека не би ти правеле проблем.
Кај број за задолжување требало да се пиши број од електронска пријава, јас го пишав идентификациониот број помал од овај ..