Ако дознава некој кога ќе биде спремна женската зграда за вселување во Пелагонија нека каже, или ако бил некој денес и се информираше.
Во документот "барање" има дел за опис на документи каде што се бара идентификациски број. Јас кога се најавив на апликацијата за е-услуги не ми пристигна никаков број, сега дали да се остави не потполнето ова? Или има некоја грешка при моето пријавување
Во Кузман не сум седела, Пела е одлично, сега и реновираат плус, немам лош коментар ни за собите, ни за храната.
Здраво, да прашам во апликацијата на еуслуги, кај бруцоши за просечен успех што треба да стои? 5,00 или пак како што го дава во iknow - 60?
Мислиш на архивски броеви? Јас секогаш си запишам само редни броеви 1, 2, 3... пошто повеќето документи (освен уверението за положени испити) немаат архивски броеви. И ако не пишеш ништо нема да е проблем мислам.
Дали имате некој информација за кога ке дадат листа на резултати од приговорите? Можеби по искуство од претходни години? И дали рокот за вселување од 16.09 важи и за тие со приговори што се.
Извини пошто не сум знаела, и јас седнев една година во дуплекс и имаше 2 вц, исто и на 3 други дуплекси сум била имав другарки таму, па и тие имаа по 2 вц, мислев дека сите се така. Не ми се верува, има и полошо.
Мојата другарка пред две години си чека резултат од приговори, се ослободи од плаќање па после се вселува, не наплати за месец Септември. Но ако не излезат резултатите од приговори на време ќе треба да плаќаш за да се вселуваш.
Претходнава година резултати дале на 01.10 , приговор до 08.10 и резултати од приговор на 10.10. Оваа година нешто се заборавија...