Ако иде некој утре во Пелагонија нека праша што ќе се случи со сместувањето да дадат некој точен датум (за женската зграда), би ви била многу благодарна.
За тие што ќе аплицирате во студентски 1ва година што се дали документот УППИ мора да е потпишан од декан и заверен со архивски број?
Дали со притискање аплицирај за студентски дом може после да се менуваат/додаваат податоци и скенирани документи?
При аплицирање на конкурсов се бара просечен успех дали сега да го пишуваме според iknow или воопшто да не го пишуваме за студенти од прва година?
Se vseliv denes i ne plativ im kazhav deka imam podneseno prigovor i mi prashaja zoshto e prigovorot im kazhav deka za branitel i samo im ja ostaviv potvrdata i me oslobodija tie
Дали денес некој има аплицирано електронски,затоа што ми излегува неуспешно аплицирање на страната на е услуги.
Проверете во полето кај што ја внесувате платата на родителите, можеби имате некоја грешка ако сте ставиле точка/запирка.
Може некој да ми објасни кои сѐ документи се поптребни за пријавување во дом за ПРВА година? Исто така забележав дека на МОН има наведено помалку документи отколку во Барањето. Јас бидејќи не сум од Скопје, ќе мора да одам до факултетот да земам од таму некои документи (пример тие што треба да бидат заверени?)
УППИ образецот само се заверува ама не треба тој документ за бруцоши исто не треба и уверението за предмети. Само под 3 и 4 не требаат. Потврда за редовен студент можеш да извадиш од факултетот или да им пишеш на меил ќе ти кажат дали може да ти пратат електронски.
Од кога аплицирав за студентски дом ми пристигна идентификациски број, а на барањето се бара да се запише тој број(јас тоа место го оставив празно и така го прикачив на конкурсот). Е сега дали повторно да го прикачам барањето каде го имам запишано бројчето или нема потреба?
Здраво, може ли некој да ми каже дали потврдата за редовен студент мора да се подигне лично или може и некој друг да ја подигне наместо мене?
Здравоо, дали ги има некој поднесено документите до студентските домови и од каде можам да ја земам хартиената пријава? Фала однапред.
Не им е променет документот од минатите години, кога мораше електронски + да се носат во домовите. Не треба да променуваш ништо. Може и некој друг. На хартиена пријава мислат на документот под бр.1.