дали има некој што се има сместено во дом после рокот? и дали ако те примат после рокот треба уште да се чека за вселување или може одма?
. РОКОВИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ Студентот се вселува во студентскиот дом почнувајќи од денот на потпишаниот договор со домот во кој е примен, но не подоцна од 10 дена од објавениот конечен список Вака пишува на конкурсот
Здраво, дали би можел да аплицирам за легла во Гоце, оти јас го пропуштив рокот за пријавување. Дали треба документите да ги доставам во домот?
лепотани, дали некој можи да ми кажи како оди со уплата за студентскиве домој? дали има негде пример за уплатницата како треба да изгледа и кога треба да се уплати за октомври месец? бтв бруцош сум ако менува нешто, прв пат че седам во студентски
Дали е можно сеуште да нема резултати? Кога планираат да објават не ми е јасно.... *Дали во Гоце има интернет?
Да се навратан пошто заборавив xD дали е точно дека во гоце можеш сам да си бираш со кого сакаш во соба? И дали сите 4 згради се реновирани и само за по 2 има соби?
Ако имате среќа утре ќе ви објават резултати, а може и во текот на викендов па од понеделник да е вселување. Јас кога бев бруцош на 1ви октомври имаше резултати, а лани мислам дека на 5ти или така нешто.