Дали има некој мејл каде би сме можеле да прашаме кога би биле објавени разултатите? Никакви податоци за контакт немаат оставено на конкурсот...
Уште едно прашање Има ли некој проблем со најавување на teams? Пишува корисникот не постои во системот а корисничко име нели имаме. Што може да биде?
Неофицијално во понеделник се зборува дека ќе ги објават. Јас мислам дека до крајот на неделата ќе ги објават за од понеделник да можат да се вселат тие што се примени. Испратив меил до министерството и сеуште чекам одговор.
Нели денес требаше да де објават. Безобразни и дрски. Некој дома чека и се мисли дали да се пакува или не.
Да не веруваш.. Вие што се од друг град ќе престојувате некаде наредните денови или се враќате, пошо нели утре е првиот академски час? Ова стварно не е во ред од нивна страна, малце грижи имавме па сега уште ова
Кај мене е онлајн академскиот час, ама има некои и со физичко присуство. Стварно ни прават проблем со ова што чекаме резултати. Секој почнува од понеделник, има различен распоред и можеби нема да биде во можност да отиде да се всели, а посебно затоа што обично вселувањето ре првата недела. Јас не знам зошто не се прави ова порано, бар една недела пред почеток на студиите за секој кој е од страна да може да се организира. Сега е хаос, дали на настава да присуствува или да се вселуваш. Катастрофа