Dali delot kaj sho pishuva vo spisocite "se osloboduva od DA/NE" se misli deka sme ili ne sme oslobodieni od plakjanje stanarina?? I koj dokumenti treba da se odnesat pri vseluvanje??
Сигурно треба да се однесат слики, уплатници исл. Веројатно ќе објават или ќе важи и за нас тие претходно што ги објавија за претходниот конкурс.
дечки ме интересира дали знаете како е процедурава за аплицирање во вториов рок за во студентски каде што има слободни места?
Мене ме има на списокот примени по алтернатива, тоа значи дека сум примена во втората опција која ја избрав при аплицирањето, така?
Dali mozr nekoj drug da odnese dokumenti vo studentski bidejki nema da mozam licno da odam?? I do koga e rokot za vseluvanje??
Здраво дечки, сакам да се информирам за студенските домови во Скопје.Во какви услови се, колку се плаќа,правила и слично. Кажете ми се што мислите дека е потребно да се знае,фала ви однапред.
Да, на тоа се мисли. Документите за Кузман, Гоце и Стив ги има на страницата на ДСД. За Пелагонија има други уплатници. Ќе биде објавен конкурс. Не знае никој кога ќе биде објавен, така да проверувај си барем еднаш дневно на страната на МОН. Да.