Здраво.Дали дипломата за завршено средно образование може оригинал скенирана да биде?Исто на апликацијата се бара просечен успех,дали е тоа од средно образование?
На google maps ќе си одбереш дестинации и ќе кликнеш на јавен превоз ќе ти каже кои автобуси одат, колку време е до таму, на колку време има автобуси исл. ( линк )
Според мене со тоалет, многу е подобро да имаш тоалет во соба отколку да го делиш со цел спрат, а и ако не планираш нешто многу да готвиш не ти ја гледам потребата од кујна.
Дали ние што поднесовме приговор може да одиме и да се сместиме, па кога ќе ги објават резултатите од приговорите ако ни е прифатен да се иселиме и да се сместиме во другиот дом? или треба да чекаме да испаднат резултатите од приговорите?
Остана ли некој што не отиде денес да се всели? Викаат дека премногу гужва било и уште чекаат барем во Гоце
дечки нели се рангираат студентите за во студентски според успех+семејни примања. дали има шанси да ме примат ако сум бруцош со 50тина илјади семеен приход? сакам во гоце да седам плс хелп
Здраво Дали некој знае за аплицириње во студентски, за брат/сестра што се запишани на факултет, но факултетот го ставил во мирување дали во податоците треба да внесеме дека е студент или е невработена личност? Да немам проблеми после со прикачување на документите.
Ќе може некој да ми каже кои документи се потребни при вселувањето(Стив нови бараки) и што треба да се уплати?
Некој што се всели во Гоце денес да каже како оди процедурата? Колкави димензии на сликите треба, дали треба да се носат документите кои ги скениравме и прикачивме на е услуги? И во кој блок е поголема гужва?