На е-услуги цело време ми прикажува неуспешна регистрација кога правам профил, дали некој би можел да ми каже во што е проблемот?
Vcera im zvonev vo ministerstvo mi rekoa deka do petok bilo kraen rok, bez razlika dali do togas ke izlezat rezultati od prigovorite ili ne
Здраво сакам да прашам за апликацијата во студентски дом.Аплицирам прва година и не знам дали дипломата мора да ми биде заверена на нотар а потоа скенирана и прикачена. Исто ме интересира кои други документи треба да се заверат? Ако може некој детално да ми пише како оди целата постапка.
Дали има голема разлика меѓу блоковите во Гоце? Специфично ме интересира дали има разлики во дизајнот на собите.
Јас буквално само ја скенирав дипломата и ја прикачив, истото и брат ми минатата година за што не му праеја проблеми.
Што е разликата помеѓу апсолвентска и обична соба во гоце, освен тоа што во апсолвентска немаш цимер?
Се е исто, во обична соба имаш тоалет/кујна заедно со цимерот, а во апсловентска повторно делите тоалет/кујна меѓу две соби. Плус апсловентските се на последен кат, а годинава ради штедење на струја можно е да се исклучуваат лифтовите.
Елементите се скоро секаде исти, но В и Г се подобри според мене. А и Б се со кујна, а В и Г со тоалет. Но, на приземје има „брачни“ соби, што се и со кујна и со тоалет.
Здраво, Доколку некој има соба во Гоце, а не му одговара локацијата за факлутетот.. има 1 место за машко во Пелагонија за замена, доколку му одговара Пелагонија. може да контактира тука или да пиши порака на 071/865-980
Знае ли некој што треба да се пишува во табелата во архивски број на документот(во барање за смесување во студентски дом) ?