Здраво, би ве замолила за помош доколку некој е во можност да ми каже од каде можам да најдам или да извадам потврда за редовност во текот на студиите? Ќе конкурирам на студенскиот дом во Штип 1ва година, бруцош и сега видов дека е потребно да прикачам и потврда за запишани редовни студии (јас се пријавив на втор уписен рок и сум примена, но датите за запишување на студенти се на 20ти септември. Како јас да ја добијам таа потврда за запишани редовни студии? Ви благодарам однапред.
А зарем е можно некој што е примен во Гоце да му ја отстапи собата на некој друг за пари? Па ако може така, и јас ќе си најдам некој така за пари да ми отстапи соба.. А тоа легално е?
Јасно де, ова е минимална измама, бидејќи знаеме како се примаат повеќето студенти во студентски домови.. Познавам еден човек, вечен студент од околу 25-26 години, уште е прва година, секоја година репете, а секоја година во Гоце седи веќе со години, ама си лепи плакати дечкото, трча по штабови..
Zdravo, se trudam da ja ispratam aplikacijata za vo studentski dom no mi pisuva neuspesno, dali i kaj drugite e taka?
Дали и вие имате проблем со отворањето на официјалната страна на МОН? Помагам некому за апликација за во студентски, ништо не се сменило од времето кога јас аплицирав, бетер е
Jas probuvam da ja ispratam aplikacijata veke 20 minuti no mi pisuva neuspesno, mozebi ima nekakov problem
Zdr za brucosi posto na 30 sept ke kazat koj e primen, dali moze istiot den mislam petok se pagja, da se uselime sabajle..Ili Sabota? Bidejki Ponedelnik ideme i na faks uste da se useluvame fali toj den :/
Vseluvanje den posle izleguvanje na rezultati, sabota mislam deka ne rabotat I prethodnata godina bese taka vo ist den vseluvanje i prv akademski cas
Вчера бев да прашам во министерство, ми рекоја дека на страна на домот ќе бидат објавени, ама страната на ДСД не ги објави ни редовните резултати, така да не знам....