Студентски домови

Дискусија во 'Образование' започната од Unfaithful18, 28 јуни 2010.

1. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.536
    Допаѓања:
    4.738
    Дали некој знае кој студентски дом во Штип е најблиску до медицинскиот факултет? Кој знае нека ми пише.. Фала поздрав :rock:

2. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15

Зошто во Кузман? Не ли треба во Стив?

3. Mariuccia

Mariuccia Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    20
    Сите треба во Кузман да ги однесат документите.

4. Feminko

Feminko Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Нели денеска треба да има резултати за бруцошите во студенски? Дали каснат или... ако знае некој нека пише :wasntme:

5. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661

Ахам,ко менструација се тие таму затоа каснат. ;)

Неработен ден е. Тоа значи дека се не работи. И дека утре ќе има резултати. И не чекате само вие бруцошите,сите чекаме резултати. Трпение - спасение. :)

6. milena-90

milena-90 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    сега како да знам дали пријавата што ја потполнував е валидна постојано ми се правеше КОНКРУСОТ НЕ Е ДОСТАПЕН (нели до нив беше таа грешка) сега дали да носам документи и да одам или прво треба да сум примена може некој да ми објасни подетално.......фала однапред!! :*

7. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ^^ Девојки,стрпете се. Конкурсот не е валиден дека најверојатно страната е во изработка. Ви се важат сите пријави,бројчето чувајте го по него ќе се видите на списокот и не се нервирајте,се ќе се среди навреме,ако се видите на списокот ќе се вселите,не се секирајте! ;)

Јас имам прашање друго. Има ли некој од тука било каква информација за тоа дека годинава цените на студентските пораснале? Рабрав сите ги накачиле за една илјадарка..? Колку е точно тоа,знае некој..? :?:

8. milena-90

milena-90 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    а кое бројче........ мене постојано ми се правеше конкрусот е невалиден а инаку и јас разбрав така... дека се зголемени цените

9. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Тоа од пријавата. Чекај бе малку,колкава си ти? И да си прва ,уствари,кога ја пополни пријавата,нели ти кажа тоа идентификационен број.. Епа мислам дека според тој треба да се барате на списокот,заборавив како беше.. Не ми е јасно што имаш проблем.. :?: Пак ќе ти кажам,почекај до утре,денес е неработен!!

10. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    2.465
    Тоа дека е неработен, неработен е, ама тогаш кој к.. пишувале дека ќе излезат на 30. 800 присутни има на страната што чекаат.

11. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Јас прашав нешто подолу,ај ќе се повторам. Знае некој нешто за зголемените цени во студентските?

12. Mariuccia

Mariuccia Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    20
    http://vesti.alfatv.com.mk/default.aspx ... ntId=40341 На алфа кажаа дека најдоцна до утре ќе се знае кој е на списокот. Некои велат дека е можно резултатите да бидат објавени после 23.00 денес ама никој не знае точно . . .

На mysterious му/ѝ се допаѓа ова.
  13. glamstik

glamstik Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    јас во електронската пријава го означив на 1.09 да одам да се пријавам во студентски ако ме примат а на факултет треба да одам на 2.09 ако отидам и во студентски на 2 ке ми прават ли проблем бидејќи имам пишано за на 1 кој знае нека помага

14. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Не се секирај, нема да ти прават проблеми. Задоцнивме и ние со сестра ми 1 ден годинава, ама ништо не рекоа, ни ги примаа документите.

15. glamstik

glamstik Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    фала ти многу да не се нервирам повеке

16. Feminko

Feminko Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Јас аплицирав за во студенски и најдоцна до утре би требало да ги знаеме резултатите, али јас ги повлеков документите од прв уписен а бев примена но се предомислив и сега на 1 ќе одам да се запишам на втор уписен а за во студенски видов дека ни треба потврда од факс а јас ќе ја немам за на 1 :worried: Ќе има некој проблем или пак ќе може и после 5-ти да се однесат пријави (бидејќи тогаш ке има резултати од втор приемен ) ? :*
    И дали треба да одам кај нотар за документите за во студенски да ги заверам (диплома светелства,државјанство) ? :)

17. Mariuccia

Mariuccia Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    20
  18. oli18

oli18 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    42

и јас :) :) :)

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Кои документи ни требаат за сега кога идеме да се вселуваме? Треба ли некои изјави од житантите и каде може да ги најдам тие изјави?

20. LeslyStujard

LeslyStujard Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

И јас го имам истиот проблем ке може ли некој ако знае да помогне :)