Да, бидејќи не сите приватни фирми издаваат декларации за плата, доволна е потврдата за исплатена плата.
Октомври!?! Да не мислиш септември...? Дека веќе од 3ти почнуваме со факсот, логично би било пред почетокот да дознаеме кај ќе бидеме сместени.... Мене ме мачи и прашањето шо ако не бидам примарна... И зошто толку кансо мора да се даваат тие релултати....
Здраво, имало нов конкурс за во студентски домови ама не можам да ги пронајдам потребните документи ако не ви е проблем да ми ги пишете кои се или каде да ги најдам
Здраво, дали може да ми каже некој која линија е за од Гоце до Филолошки факултет? И од која до која постојка? Фала ви однапред
Zdravo. Brucos sum. Dali ako ne aplicirav za studentski dosega otkako ke izlezat rezultatite imam moznost da apliciram pak. Blagodaram
zdravo sakam da prasam kako odgovorivte na prvoto prasanje ako imate 8 semestri a sega zapisuvate 6ta godina?? da ili ne fala vii
Слушнав дека во Пелагонија нема останати приватни соби, освен дуплекс. Дали е вистина? И дали можеме сами да го избереме чимерките или не? И која во пелагонија не ка ми пише да прашам и нешто ве млм.
Слушнав дека во еуслуги пишува ако те примаат или не. Дали е ова навистина ли треба да чекаме до 30ти?
Јас сум во дуплекс соба. Секоја соба си има свој WC барем кај мене незнам дали другите дуплекс делат заеднично WC. Влегуваш во една врата и има мало ходниче и има 4 врати од кои 2 се за собите другите 2 се WC. Разликата е што дуплекс собите WC -то не е во собата.