Океј, да, претпоставувам дека има и такви соби. Кај мене нема некоја разлика освен што имаме плус врата.
Па ја сум прва година и така ми кажат дека нема останати други освен дуплекс, ако е вака добро е па не знм нели има слободни
Резултати за бруцоши на 30ти а? А шо нешто слушнавв недослушнав некој нов конкурс наводно да не имало...?
Врска неам... Никој не кажува. Еве пгоре рекоа тој конкурс бил од втора година па нагоре... За нас бруцошите ќе су почекаме уште некој ден..
Нема врска тоа, тоа значи дека ви е прифатена апликацијата, а не дека сте примени во дом. И на другарка и пишуваше “прифатено”, а беше одбиена.
Колку што читам од лани резултатите биле објавени на 1ви а вселувањето веројатно истиот ден кога се почнувало со настава. Стварно не знам зошто толку комплицираат и чекаат до последен момент.
Дали има некој во Гоце во моментов да праша каде ќе ги има резултатите? Искрено сите би биле благодарни
Ние бруцошите кога треба да ги доставиме тие 3 уплатници што треба ? Мора веднаш при вселувањето или може и подоцна ?