Сега зборував со брат ми, на самата апликација шо ја пратил пишувало дека е одбиен. Ама конечни резултати најверојатно ќе имало утре, наводно страницата била хаос.
Сите што сакате да поднесете приговор тоа треба да го сторите така што ќе напишете ворд документ, назначен како приговор, ќе објасните зошто вие сте во право и обавезно ќе пратите документ ако ви фали. Се праќа тоа на мејл што го пишува на страната на МОН го праќам тоа за 1 мин...
Дали сте се соочиле или сте слушнале да има кражби по студентскиве домови, конкретно ме интересира за во Гоце?
Дали воопшто ќе ги објават резултатите за бруцоши на МОН ? да не ги објавува секој дом посебно можеби ?
Мизерија невидена...Во понеделник во 11 го имаме првиот академски час а сеуште не знаеме на што сме.Срамота!!
Dali nekoj e smesten vo pelagonija otprilika da mi kaze kakvi se uslovite tamu, smestuvanjeto, hranata itn.?
Јас кога бев бруцош, објавија на 30ти во 11 навечер, а на 1ви моравме на факс да одиме, буквално куферите морав да ги оставам во ходник, за да одам да си го земам индексот. Секоја година е вака, без осет се стварно, особено кон бруцошите. Џабе прашувате по домовите, ни тие не знаат кога ќе има резултати, тоа е на МОН, не на нив.
Ne znam sto bese dali upravnik ili portir....otidov cisto da vidam deka ne mi otvarase stranicata na MON, slucajno da ne ima izlozeno rezultati. Vika ne e do nas MON taa rabota. Jas koga bev brucos, istiot den se vseluvav i akademski cas imav. Kuferite gi ostajv na avtobuska i si plativ, trcav do fakultet pa pak na avtobuska da gi zemam i da se vselam.... Toa e. So cruel...
Се што треба од документи ни даваат во домот така ? Читам и некоја потврда од електронско аплицирање требало, тоа е всушност целата апликација што ни дава да го печатиме ? на тоа се мисли ?