Мислам дека може ама ако си веќе вселена ќе треба да ги платиш и преостанатите месеци.. Вака имам слушнато, а можно ли е да бидат онлине факултетите?
дали ако сум кажала дека се чува собата за бруцош и ми вселиле некој после тоа има шанси несаканиот цимер да го преместат??
Немам лично искуство, ама искрено не ми се верува, ќе треба тој студент да го преместуваат и во служба, документи се во прашање, не е баш едноставно. А и ако е веќе вселен комплетно некој, и си донел свои работи, малку комплицирано е рандом да треба да се преселува од сега..
Дали некој што е запишан во Штип од вас знае каде треба утре да се присуствува за прв академски час? (доколку сте запишани на еден од факултетите за медицински науки) Бидејќи предавањата ќе се онлине, а никаде нема ништо објавено нити пак имаат известено за бруцошите..
Не мора да значи, тоа мислам е за апликацијата дека ти е прифатена (не ти фали некој документ, се е добро поднесено...). Погоре некој напиша дека не бил примен иако му пишувало прифатено.
За прв академски час треба да присуствуваме на Економски факултет ,сите бруцоши треба таму да присуствуваме.А за предавања незнам бидејќи јас сум на друг факултет
Ако има некој што седи/седел во Гоце и студира на правен нека ми пише како одел со автобус на факултет