1. Najblisku za kupuvanje karticka tie kaj hotel karpos. 35 den. 2. Ako imas telefon na postpaid mozes da zavrtis na 185 da go priblizis telefonot do aparatot na vlezot. 40den 3. Isto mozes da si kupis i od kaj shoferot karta. Za edno vozenje e 50 den. Dnevna e okolu 120den.
Добро луѓе, официјално уште ништо нема? Брат ми беше одбиен, на апликацијата му пишуваше статус одбиен, ни фалеа два документи. Рок за праќање приговор, меил, нешто има познато? Ги набавивме документите што ни фалеа, сега не знаеме каде и дали да ги испратиме сега?
Резултати за бруцошиии https://meta.mk/objaveni-se-listite-so-primeni-brucoshi-vo-studentskite-domovi/
Доколку сум примена во студентски, а сум си нашла стан и ќе сум на стан, што да правам? Да пријавам на некој дека нема да седам во таа соба или?
Kaaaj se isprakja prigovor? Moze meil Zaaa osloboduvanje od participacija? Ne sum oslobodena ja ne znam bukvalni tie so nè treba da plakjaat e obratno!! Cc
Даваат пример од уплатниците или ние сами треба да ги најдеме ? Ако ги има некој може да ги прати тука ? Благодарам однапред.
Влези на фб групата од Пелагонија, прикачени се. Мислам дека не ни бараа ништо освен тоа кога бевме бруцоши
Кои документи треба да се однесат во студентскиве домови за вселување? Конкретно ме интересира за Гоце.
Здраво дали знаете ако бруцош аплицирал пред неколку дена во вториот рок за студентски дом а го нема на денешните резултати дали нее примен или ќе излезат накнадно резултати од вториот рок