Приговорите се испраќаат на овој маил: studentski.smestuvanja@mon.gov.mk, рокот е 5 дена од објавувањето на резултатите.
Ќе купиш од таму документи 500денари се и плус ќе носиш со тебе копија од индекс, потврда за редовен студент и извод од матична книга на родени.
а во пелагонија дали има слободни соби? Ни кажат дека нема сите се зафатени со три/две цмр и така не можеме да одбереме со кои цмр сакаме да бидиме во соба.
Здраво. Дали некое девојче што доби легло во Стив Наумов - нови бараки, сака да се премести во трета зграда?
A dali brka rabota uvernieto za zapisan student na fakultetot sto ni trebase za aplikaciranjeto za vo studentski ili mora potvrda?
Колку што знам мора потврда, ама ако не можеш да ја набавиш веднаш можеш и друг ден да ја доставиш накнадно, не прават проблем за тоа.
Не знам зошто некој примен во Гоце би се заменил за Стив.. и тоа во 3та зграда каде сите знаат какви се условите
Баш така, а згора на се од Стив апелираат на социјалните мрежи да не се шират лаги дека во студентскиот дом било “ХОРОР”! Молам?!?! Тие стари згради треба да се срушат до темел! А нешто шо уште повеќе ме нервира е тоа шо од Студентарија сега објавиле какви се условите, а не им текна пред месец дена и повеќе да објават и да апелираат нешто да се направи. Истото би го рекол и за УСС-УКИМ, цело лето сите си беа по одмори, си уживаа и во 5 до 12 почнуваат со “апелирачки” постови…
а дали е само сега дефект и дали се знае дали би се поправило, или секој да си се снајде сам?? дека баш кога се вселив знам имаше нет.. не ми е јасно што вака, катастрофа
Vo blok V ima na nekoi spratovi na nekoi nema ja imav 2 dena od togas nikako Lani imase internet prvite 2nedeli od mesecot brz posle toa slab i na kraj na mesecot voopsto nemase Mislam deka treba da go sredat vo najskoro vreme ili dokolku e vaka celo vreme najcesto studenti so se komsii si stavaat ruter i si ja delat smetkata