Дечки дали некој има земано преносен рутер? Да ми каже каде има добри понуди, затоа што бев до А1, но некако не им е добра понудата...
Епа на владината седница се донела одлука за разгледување на можноста за менаџирање на домовите преку јавно-приватно партнерство.
Таче и УЧК сфатија дека Северната вукојебина ќе банкротира во декември и сеа претураат од шупливо во празно во обид да го одложат неизбежното.
Dali ima peralni vo Goce i kako funkcioniraat? Se plakjaat? Sam si nosis prasok i omeknuvac ili imaat tamu?
Има во блок А на приземје. За едно перење ти требаат 3 потписи, а тебе ти следуваат само 2 месечно, па третиот потпис треба да го земеш од другар/другарка, цимер/цимерка или да платиш 100 денари. Прашок имаат таму, а за омекнувач е забрането. Се носи од 8 до 12 алишта, а до 4 се земаат.
Секако дека НЕ може, конкурсот одамна е завршен, а и у сред нова академска година сигурно не очекуваш да има прием во студентски домови.
Не сум сигурна, но мислам дека крајот на декември ќе има повторен конкурс во студентските каде што останале слободни места.
Zdr dali na nekoj mu se ima deseno? Da e osloboden od participacija neli od nareden mesec, i da go teraat istiot toj mesec pak da plakja, pritoa da e dete na samohrani roditeli..A pluss po polaa se plakja mislam? I kade bi mozela dq se obratam za ova jer ocigledno na nadleznite im e samo pari v dzeb da stavat
Kako mislish po pola deka se plaka za deca so samohran roditel? Za studentski dom li e ovaa informacija?
Дали ако сум ослободен од плаќање во студентски но не сум го потпишал договорот треба и октомври да го платам?
Zdravo.Jas sum vselena vo studentski dom i ne sum oslobodena od participacija,no imam eden roditel neveaboten.Ovde od studentski, drugarki mi velat da ispratam prigovor ,no mislam deka rokot na prakjanje prigovori e istecen.Dali ima sansi da go razgledaat prigovorot i da bidam oslobodena od plakjanje?
Здраво. Дали знаете кога од прилика се вторите и третите рокови за плицирање во студентски домови. Наредната година нема да бидам во Македонија до почетокот на октомври, а нема кој да оди на факултет да извади документи во мое име и да аплицира, па сакам да знам дали можам да аплицирам за студентски после 1ви октомври. Оваа година кога беше вториот и третиот рок за аплицирање? Ви благодарам.