Ако бевме во нормална држава, ќе беа сигурно сите проверени Кај тие што им е проверена апликацијата има, кај мене на пример е на 10.08. Нека пишат и другите тука, ама нормално има уште за проверување.
Сега нешто и до мрежата е, можеби системот е паднат кај мене едвај интернет има дома, и мрежа не можам никаде да се јавам
Zdravo! Godinava sum prva godina pa ako može da mi kažete kakva e sostojbata vo studentskite domovi + vašite iskustva i kolkavi se šansite da bidam primena vo 'podobrite' (ako ima takvi) studentski domovi kako brucoš. Fala odnapred
Дали може некој што е сместен во студентскиот Браќа Миладиновци во Штип ( или познава некој кој што е сместен таму) да ми пише, ми требаат некој информации?
Некој дали има промена во статус на е услуги? Или дали некој има информација дали навремено ќе бидат објавени резултатите? Ги контактирав во мон ми спуштија слушалка
Ништо изненадувачко од нивна страна. Се слушнав со една вработена во еден дом, ми вели кога вие дознавате тогаш и ние, ништо поразлично не добиваме ние. Не знам колку веродостојна е ова изјава... Да се надеваме и молиме дека навреме ќе ги пуштат, а за порано мало морген
Kolku moze da kasni konecnata lista za primeni vo studentskii od vtora nagore nie sto sme, pisuva deka na 5ti ke izlezat, amaa lani slusnav dosta kasnelee ili?
Здраво Годинава ќе бидам 1ва на факс,и планирам да аплицирам во бараките во СК, но татко ми е починат и земам семејна пензија, дали ние имаме некаква помош? Сум слушнала дека е бесплатно сместувањето но незнам колку е точно и ако да, какви документи треба посебно да се однесат што е потребно? Благодарам❤️
Да, ќе бидеш ослободена од плаќање, тоа сигурно. А какви документи не знам точно, види на конкурсот. Ама по логика мислам дека посмртмица, и последен чек од пензија... Така мислам не сум сигурна, провери си за конкретни информации