За Пелагонија влезете на групата на фб има резултати објавени еве линк https://www.facebook.com/groups/142874972470810/?ref=share&mibextid=K8Wfd2
Објавата со резултати од страната на МОН е целосно избришана, не постои линкот повеќе. Знае некој дали ќе бидат повторно објавени резултатите?
Ни фали цимерка за во Пелагонија, која студира општа медицина/стоматологија/фармација, некоја ако е заинтересирана нека ми пише.
Dali nekoj moze da kaze sto dokumenti se potrebni za vseluvanje od 2ra nagore...Uste ne sme zapisale semestar, a indeksot samo prvata strana treba da se kopira, ili ? Fala odnapred*
Некој што е ослободен од партиципација да ми пише кои уплатници треба да се уплатат при вселување (во Гоце)?
Aj nekoj neka mi objasni, so se pravi so indeksot? So treba da fotokopiramm Prvata li strana kaj so pisuva, podatoci Bidejki niso ne pisuva vnatre za 2ra godina bla bla
Да, всели се бидејќи ако не се вселиш ризикуваш да останеш без соба и во алтернативниот доколу не ти го усвојат приговорот.
Здраво сакам да прашам заборавив да ги ископирам уверението и дипломата дали факултетот ги враќа кога ќе уплатам семестар оти ќе треба да ги доставам до студентскиот дом