Dali za prijavata bi mi trebala potvrda za ostvarena plata za sestra mi koja e vrabotena no ne živee so nas (e mažena)? Oti na konkursot pišuva "vrabotenite členovi na semejstvoto" a ne "roditelite/staratelite"
Здраво. Ве молам ако може некој да ми каже до кога најдоцна е вселувањето во студентски дом и кои документи и уплаќања ми се потребни за вселување во Пелагонија? Од голема помош би било доколку може да прикачите и слики од уплатниците. Ви благодарам.
10 дена од денот на објавување на резултатите. Отвори го инстаграм профилот на Пелагонија, ги има таму.
Дали може некој да ми каже кои документи се потребни за вселување во студентскиот дом Гоце за втора година факс
Дали во Пелагонија доколку при вселување доставиш потврда за бранител одма те ослободуваат од членарина или и за тоа треба приговор?
Прочитав, немало да има веќе појадок во студентските домови, тој би си го купувале со парите за студентски оброк.
sega bev na upis i od fakultetot mi kažaa deka potvrdi za zapišani redovni studii davale duri od ponedelnik a konkursot e do petok. koj drug dokument bi možela da prikačam?
Vo dokumentite za aplikacija se bara da se vnesi profesija na sekoj clen. E sega mojata sestra e specijalizant i ne e registrira a vo ujp. Dolgo vreme ne zivee so nas ama e zapisana na starata adresa na ziveenje. Me interesira dali treba da ja vnesam vo dokumentite?
zošto na prijavata ne mi gi dava skopskite domovi kako opcija? mi dava nekoi od prilep, bitola i tetovo