Пред некој ден слушнав од вработените дека најверојатно нема да работи (поради реновирање) ама нема ништо официјално се уште
тоа да, ама тоа е нивна работа мора да ни најдат место, како што гледаме не се замараат онии воопшто.. У Сениќ пишува само 290 легла така некако, мора нови да примат, којзнае како ќе не распределат хаха јас си мислам дека у гоце не би ме ставиле, оти е со врски
Здр не знам каде да прашам ама ај вака, во уверението за испити, ми пишале дека имам положено 4 а јас имам положено 6 предмети..сега за сега... Едниот професор кога ги објави резултати имав оценка а , во iknow немам плус и уште една професорка го имаше згрешено мојот индекс дали ова има некакво влијание за запишување во студентски? што да направам совет, освен утре да ѕвонам во студентски прашања, ретко можам професорот да го добијам..
Хахаха исто, гоце нема шанси, сениќ многу малце легла, не знак кај планираат да не сместат у шатори пред кампус
Ne se zamaaraat...i obrokot treba da e povisook so novava vlada , nistooo..Drzavata u kriza bila golema..ccc ne se zamaraat iskreno, posle zosto begaat studentite
Дали некој знае дали и годинава ги издаваат собите во Гоце преку летен период? Ми треба краток престој од 15ти до 20ти август.