Zdravo sakam da prasam dali nekoj prodava mesto vo Goce ili ima nekoj nacin kako bi mozela sega da najdam mesto?
Знае некоја тој студентски дом во центар Кузман ке работи ли или и него ке го реновираат? И кои други има освен Гоце и Пелагонија, , друг некој има ли во центар некаде
Кој е поблиску до економскиот факултет? Каде се подобри условите? Некој со искуство кој бил и во двата студентски? Се мислам уште каде да аплицирам
За бруцош кој документи НЕ требаат при пријава? УППИ мислам не важи за нив и има ли уште нешто? Треба да вадат потврда за редовен, некој поупатен да каже?
Здраво девојки, сакам да прашам доколку некоја од вас има седено сега во скоро време во Гоце во апсолвентска соба во блок В. Ме интересира каков е распоредот внатре, дали има место да се стават пластични фиоки (до сега секогаш сум ги носела во студентски). Во каква состојба се вецеата пошто знам дека се споделува вц со комшијата од карши. Ме интересира конкретно јужната страна (од лифтот десна страна од ходникот). И доколку некоја соба конкретно е во добра состојба и би ја препорачале, ако може да пишете бројче бидејќи не ги знам како одат по број.. Фала ви
Zdravo dali so legitimacija od eden studentski dom mozis da jadis vo drug studentski dom primer od senikj vo goce?
Не.. Веќе неколку години нема идентификациски картички и земањето оброк оди со кажување на ID бројче на вработен од менза кој ги запишува.. (Поради ова имаше студенти од други домови кои 'измислуваа' рендом бројче кое се вклопува во другите ама така правеа проблем на тие чиешто бројче случајно ќе го погодеа). Шансата за легитимно јадење во било кој студентски дом била единствено за време на функционирањето на системот со бонови (но тоа е пред скоро 10 години..).
Услови за Пелагонија, машка или женска зграда е подобра, има ли читална? И дали има некој примен Пелагонија да бара цимерка