Немаат високи примања. Мајка и работи за смешна сума, не е осигурана. Татко и како шофер работи. Нема брат или сестра, одлична ученичка е. Срамота е ова.
dali ako podnesam prigovor mozat povtoro da gi razgledaat dokumentite i da me primat ili toa e samo tapkanje vo prazno Spoiler pisuvam od mob zatoa e latinica
Имам се наведено, ама ме нема сега на преелиминарна листа, од каде се зима тој приговор, како што???????? Ако ме нема на конечна потоа можат ли некаде да ме сместат, макар тоа да биде и медицинар??????????
Во ова изјавиве пишува бр на лична карта , а јас немам. Број од пасош да пишам или празно да го оставам ?
Во ова изјавиве пишува бр на лична карта , а јас немам. Број од пасош да пишам или празно да го оставам ?
Леле да сега видов во кориснички податоци заборајв дека сум пишала, каков торко сум значи... Господ здравје да ти дава анфејтфул многу работи ни разјасни на нас првачињава
Јас аплицирав за Пелагонија но не сум примена, затоа утре ќе давам приговор. Слушнав дека треба во Кузнан да го однесам приговорот. Вистина ли е ова? И тие што ќе ги носите документите за Пелагонија во домот ќе одите или в центар во Кузман ?
Во Кузман се носат, иначе слушнав дека за во Пелагонија имало многу што поднеле приговор, исто и јас утре планирам да поднесам
И брат ми е примен. А, документите што треба да се носат при вселување каде можат да се симнат или ако ги нема на интернет како се викаат и каде може да се најдат?