Samo da prasham, dali vo neko studentski dom moze da se vleze sega ? a prethodno nemash elektronski aplicirano za tamu ?
да прашам овие бонови што ни ги дадоа 3990 за септември(во пелагонија) ако ми останат дали можам да ги користам за нареден месец односно за октомври а плус да си ги подигнам во октомври и тие бонови бидејќи ме следуваат со плаќање на ратата или тие што ќе ми останат на крајот на месецот треба да ги вратам. Ае малце помош бруцош сум не ми се многу јасни овие работи како одат
Незнам кој така ти рекол ама изгледа се пошегувал.. Таа зграда е пред распаѓање така да попрво треба да ја реновираат па потоа читална да прават. Инаку најблиската читална до Стив ти е на земјоделски
Е хехехе како бе пред распаѓање, не треси зелени. Имаше читална во Стив, ама последните 2 години ја затворија додека се реновираше машката здрада и ветуваа дека ќе ја отворат, ама ништо не бидна... може годинава ќе ја пуштат во употреба. Инаку учевме по соби, на земјоделски во читалната, на шумарски...
na primer za studentite od 2 godina pa nagore vseluvanjeto bese do 10 septemvri. Kje ima li problem student od 2 god da se vseli na primer nekoj den podocna ako pred toa ne go otkazal mestoto ??? ne prasuvam za mene
Во Стив на портирница треба да покажеш домска за да земеш клуч? И на секое излегување треба да го оставиш клучот на портирница? Kако ретардирана звучам ама ај нека ми објасни некој ве мооолам
не треба да покажуваш домска, само го земаш клучот.За да не го осатаваш со секое излегување, направете си со цимерките клуч за секоја по еден-сите така прават