Знае ли некој кога треба да ги носеме документите за вселување и точно што треба да носиме ... ве молам итно ми е......
Знае ли некои како се пополнува меница и кои треба да ми ја пополни жирантот или риекторот на жирантот Во пелагонија од оваа година измислија лист со жиранти + 2 меници пополнети.. па не ми е јасно со мениците како се пополнуваат.
Слушам дека годинава неможело префрлање во соба со кој сакаш. Јас и другарка ми сме двете примени во Гоце , бруцоши, ама ми рекоа као демек неможело со кој ке падниш со тој. Вистина е?
Претходните години вселувањето на бруцошите беше од 10.09.-15.09.Би требало и сега да е така. Носиш празна меница од 100 денари, документот за обврска на жирантите пополнет, копии од личните карти на жирантите и копија од твојата.
Ќе ги видиш прво списоците што се во Гоце па ако сте во ист блок (а/б и в/г) со другарка ти нема да ви прават проблем за да сте во иста соба. Единствено проблем ќе биде доколку сте во различни блокови.
Da ne znae nekoj dali kje ima i vtor konkurs za brucoshi,zashto na stranava na ministerstvo pishuva samo za vtora i povisokite godini....e sea dali brucoshite da se prijavuvaat zaedno so niv ili nemaat pravo na vtor konkurs?
дали е можно преместување од 3 женска зграда во стив за во 1 или 2 машка исто така во стив?? ве молам да ми кажете доколку знаете дали е можно такво преместување..и доколку има заинтересирани нека пишат...благодарам
Нее измислено од годинава, тоа е уште кога јас седев таму пред 8 години или 9. Мора да се обезбедат дека ако не платиш ти, ке плати мајка ти или друг што ке се потпише на меницата. Признаваат дека ке ги сносат твоите трошоци.
Здраво ! ве молам да ми кажете дали може ако некој е примен во студенски да се премисли и да се откажит од сместување таму ?!??! дали имате такво ислуство ??!!! ве молам ако некој нешто знае да ми каже ? дали ке има некаков проблем ако се откажиш од сместување во студенскиот:/?
Добро луѓе зошто не објават што документи требат за вселување...колку пари дали треба на жиро сметка да ги уплаќаме или лично таму да ги носиме и слично некој знае за ова да ми каже