Студентски домови

Дискусија во 'Образование' започната од Unfaithful18, 28 јуни 2010.

1. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.392
    Допаѓања:
    1.117
    Ако имаш причина да се сомневаш дека нема да те примаат, подобро почни да бараш :)
    Се шалам, ама сигурно си знаете дали сте ги доставиле сите документи и дали ви е исправни.

2. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Aко ти се ок сите документи-се што ти било напишано при аплицирањето ти е исто во документите кои си ги дала немаш причина да се секираш дека нема да те примат.

3. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.569
    Допаѓања:
    3.298
    Не е се до документите ...... Какви работи се прават тоа е чудо, само ако имаш врска ептен јака може да си сигурен за до 10. Сега на конечна сигурно ќе излезат и особи што ги немало на прелиминарна, а може и документи што немаат дадено. Се си има во државата наша.

4. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Факт е дека на конечната листа ќе има многу личности кои не постоеле на прелиминарната, секогаш има такви фантоми. Но ако документите се во ред не верувам дека може да не те примат, мене лично не ми се случило тоа ниеднаш, а не сум имала врски, а ниту на некој од студентите што ги знам од домовите.

5. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.868
    Допаѓања:
    11.968
    Жени,да ве прашам дали во Стив има двокреветни соби или сите се со три и четири кревета?

6. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Има Еленче ама многу малку се и обично ги добиваат тие од сојузот. Не обично, сигурно :lol:

7. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.868
    Допаѓања:
    11.968
    Кои се тие од сојузот, со врски добиваат така?Ќе можеш да ми објасниш ,секако ако не те мрзе да пишуваш?Знам дека сум досадна. :$

8. macaaaaa

macaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    268
    Сојуз на студенти - престедателот на сојузот и сите останати кои се околу него. Без да си во блиска врска со некој од овие личности нема теорија да добиеш двокреветна соба. А ако имаш врски тогаш не е никаков прблем, пример- знам еден дечко што има 28год, веќе не е студент а сам си држи соба во Кузман, без цимер.

9. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    Не сум била во Студентски дом, но како што кажуваат сите УЖАС :@ владата има пари за глупости а нема пари да ги среди барем малку од малку домовите низ МК :devil:

10. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.569
    Допаѓања:
    3.298
    Не ми се верува да дадат до вечер конечни резултати за бруцошите што се примени, ама ако ја истакнат листата нека стави некој линк овде оти интернетот ми го достигна максимумот на забавеност :@

11. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Oк мунлајт...Нема да ги истакнат,и јас така мислам,дека два дена не се работеше..Ама ако истакнат,ќе оставам линк! ;) .*

12. Unfaithful18

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.392
    Допаѓања:
    1.117
    Знае ли некој, конкретно за во Стив, колку пари треба да платиме кога ќе се уселиме?
    А за конечната листа, кој успее да начека и да ја отвори, да го замолам да ја снима страната, па потоа ќе му кажам име и презиме да види дали ме има :) Пошто за прелиминарниот список, не успеав да ја отворам страната цели три дена, среќа што една познајничка ми кажа дека ме имало.

13. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.569
    Допаѓања:
    3.298
    Мене една страна чекам 2 минути да се отвори ке си пукнам :@ :@ . Кај баш сега најде да ми се забави ептен овој глупавиот интернет :@
    Белким ќе ги дочекаме резултатите ...... и кој ден планирате да одите тие што сте примени, да си земете соба?

14. Unfaithful18

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.392
    Допаѓања:
    1.117
    Јас планирам во понеделник да одам, ако ме има и на конечна. Пишува дека уселувањето за бруцошите е од 11 до 15 Септември, ама не знам дали и сабота и недела може. Па затоа во понеделник најубаво, да не се зафркнам. Ти Мунлајт кој ден ќе одиш?

15. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.569
    Допаѓања:
    3.298
    Јас сакав недела, ама само да одам да видам во која соба ќе бидам, а после во вторник да одам да се вселам. Ако не може недела, тогаш не знам, бидејќи да одам понеделник па пак да се враќам дома и пак да одам во вторник, нема шанси. Мислам дека ќе може недела, штом пишува од 11 до 15.

16. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ^^ Девојки,јас знам дека е од 12 до 15..И на страната,распределба,а и на онаа за конкурсот така пишуваше... :wasntme:

17. moonlight-girl.55

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.569
    Допаѓања:
    3.298
    V. РОКОВИ ЗА СМЕСТУВАЊЕ

Студентите од повисоките студиски години се вселуваат во студентските домови од 01.09.2010-10.09.2010 година.
    Студентите од I година (бруцоши) се вселуваат во времето од 11.09.2010-15.09.2010 година.

Еве Мистириус, од 11 до 15 пишува тука, значи можеш од утре, ако ги дадат резултатите до утре :D

18. mysterious

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Ааа..Па добро...Јас мислев од 12 дека.. :wasntme:
    Фала,мунлајт,сепак за информацијата... ;) :*

19. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    1.988
    Ги ставија конечните резултати.Примена сум во Пелагонија....јееее! 8)

20. ElenaRbd

ElenaRbd Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    162