Прашуваш за некој примен бруцош? Бидејки јас колку што знам после вселувањето на студенти од погорните години, во Стив 1/2 нема повеќе слободни места.
Луѓе не сум примана во Кузман. Е сега нели има втор круг па ел пријавување почнува од денес. Дали треба одново да се регистрираме оти не сака да ме логира со претходното корисничко име и лоз. Ќе аплицирам за во трета зграда во Стив.
Каде можам да најдам кои документи се потребни за вселување во Стив нови бараки? И дали има некој што е примен во Стив новите бараки?
Да, за бруцоши зборувам. Бидејќи и јас сум бруцош, а сум примана. И ми кажаа дека 1та зграда била полна, па во 2та ќе било сместувањето.
Некој да ми каже кои документи се потребни за вселување за бруцоши во Стив(3та зграда) и дали има точно определен датум за вселување?
луѓе за оние кои ке се запишуваат на постдипломски што треба да се одговори на првтото прашање за додипломски дали е запишан студентот ДА или НЕ?
Имате право на студентски вие студентите што сте 2 циклус студии? Јас искрено мислам дека не или пак можеби грешам
Здраво на сите Ве молам доколку некој знае да ми каже дали за бруцошите треба потврда, жиранти и копија од индекс? Фала многу
Озбилно луѓе, ај некој ако знае нека каже кои доокументи се потребни за сместувањето. Јас сум примена во студентски, а на страната на студентскиов нема апсолутно никакви информации за тоа што треба бруцошите да спремат документи...
Како може копија од индекс кога уште немате индекс?Ќе однесете другите документи, а копија од индекс и потврда кога ќе ви го запишат семестарот.Жиранти треба.
Индексите ке ги добиеме на 15 септември и некои викат дека треба, други други дека не и затоа прашав.Фала
1.Извод (може копиран , може и постар од 6 месеци доколку има печат од назад ) 2.3 слики 3. Останати документи(од домот) 4.Жиранти
дали ке можит да ми кажите нешто, Јас аплицирав за Кузман и незнам дали да доставам жалба дали немав некој документ и дали би било можно да ме примет? дека еднаш ме одбиа ве молам за помош ама побрзоо
Барам цимерка за во новите бараки во Стив. Доколку има некоја што е примена, а е сама-нека ми пише.. Јас сум на ДМЕ.
Во Стив не требало жиранти само копија од индекс, копија од лична карта, од извод и три сликички како и уплатите за кзж 250 денари и 200 денари за подигање документи (овие пред да одиш таму да ги уплатиш за да можеш документи да земеш). Таму ти давале ии уплатница за станарина. )
Кои се тие документи потребни за сместување во студентскиот дом Пелагонија? Никаде ен пишува, знае некој?