и јас по втор пат аплицирав, истиот код е...а ако не си сигурна за податоците, аплицирај по трет пат можеш колку пати сакаш да аплицираш...само последниот пат се важи...поздравче
Епа го нема истиот термин. Се смета како зафатен, тие не можат да знаат дека јас пак ја пополнувам пријавата Ако пишал некој на мејлот нека ми каже.
Јас го земав денес од факултет.Потпишана е продеканката за настава на факултетот, а печатот исто од факултетот кај секретарката. Не би требало различно да функционира :/ Јас сум на УКИМ
На УГД ни велат дека нема да ставаат печат од факултетот бидејќи образецот не е документ што го дава универзитетот. Тотална глупост! А убаво си пишува на евидентниот лист дека треба да е заверен. Секој може да се потпише на местото за потпис на проденкан на настава нели? Нема вредност тој потпис без печат од факултетот, ама оди па докажи на некој...
И јас студирам на УГД и мене не сакаа да ми го заверат УППИ образецот, така и било кажано... И сега? Мора да пуштеме маил до МОН изгледа...
Пак јас... да ве прашам на евидентниот лист дали вие заокружувате кои документи ги поднесувате, или од таму тоа треба да го направат???
хахахах...јас веќе им ја завршив работата сама си заокружив што сметав дека треба ќе бидам смеи, гледам јас
[/quote] хахахах...јас веќе им ја завршив работата сама си заокружив што сметав дека треба ќе бидам смеи, гледам јас [/quote] хаххаххаххаха ама ме насмеа , па незнам можеби и сами треба, дека пишува само * кај што има пополнува кандидатот, ама незнам
хахахах...јас веќе им ја завршив работата сама си заокружив што сметав дека треба ќе бидам смеи, гледам јас [/quote] хаххаххаххаха ама ме насмеа , па незнам можеби и сами треба, дека пишува само * кај што има пополнува кандидатот, ама незнам [/quote] хихихиихихи...не знам...ако не ќе си извадам други и ќе ги однесам и тие и тие
А на евидентниот лист кај што пишува Општина, го пишавте градот каде што ви е факултетот или градот од каде што сте вие студентите?
Го утнав јас прво... Треба градот кај што е факултетот затоа што подолу до име и презиме пополнуваш и од кој град си..така да нема логика два пати тоа да прашуваат..така да градот каде што е факултетот треба