За прв пат добиени тогаш треба да добиете, мене лани околу 17 април ми стигнаа. Секако прво ги исплаќаат на продолжените, па тогаш на прв пат добиените, а сеуште ги немаат исплатено продолжените како што треба.
дечки у МОН ми бараја број...као демек па како ке те известиме дека има стипендија...значи треба да чекам да се јават (прв пат апл) ?
Вчерa ги пуштијa стипендиите кoј се пoднесени пo втoрпaт oни штo јa дoбивaт.Првичнo ги испрaтијa нa oние пo трет пaт , пa втoр пaт .Следнaтa неделa некaде требa дa ситгнaт и нa тие штo прв пaт aплицирaaт
мислиш на тие што прв пат добија или прв пат продолжена? зошто им стигна на многу што им е прв пат продолжена
Нема ни кај мене. Една другарка ми кажа дека нашите требало до 10ти април да ги исплатат, ама 10ти е недела. Штом до вчера не пратија пари, можеби другата недела ќе се израдуваме.
Мислам дека е тајна група, па би требало некој да те додаде, инаку и да ти пуштат линк џабе, нема да ти се отвори. ( пробав јас да влезам на линкот не може) .
Ако е некој на факултетот за безбедност може да ми пише лп? Или и да не е, некој што може да ми одговори неколку прашања околу ова