Па јас како што знам каде и да бараат државјанство или пак извод не треба да е постаро од 6 месеци. Така знам јас, ама доколку не прават никаков проблем во Министерството тогаш е океј
А дали некој знае дали се пуштени стипендиите на тие што веќе ги користиме и ако не се дали ќе ги пустат бар до нова година?
Леле и мене ме интересира дали има шанса да пуштат некоја рата за старите корисници на стипендии ? Лани пуштија пред Нова Година, ама годинава ми мириса дека нема, ама пуста надеж уште не ми умира
Женски нема врска државјанството колку е старо.....моето е мнооогу постаро од 6 месеци па ми го примија, нисто не ми рекоа....затоа уживајте
преинцеза немој да се чудиш потоа ако те нема на конечна листа,овие од стипендиите се нездрави за мала ситница која ти рекле дека е во ред потоа да не се сеќаваат дека ти рекле и да го дадат твоето место на други,а ќе имаат една причина плус како одговор-ти било постаро државјанството.луди се
Дека се луди , луди се се согласувам потполно . Сепак, јас мислам за државјанството не би требало да има проблеми. Абе веќе ништо незнам што да очекувам, ај ќе видеме во јануари кога ќе излезе конечната листа што ќе испадне
Ама ко прво и прво нигде не беше нагласено дека не треба државјанството да е постаро од 6 месеци......а они ако ја одредуваат стипендијата според државјанството.....тогаш немам зборови.....што ќе прават нека прават....здравје
Еве девојки да ви се пофалам јас аплицирав за стипендијата за информатичари и ми ја одобрија и сум пресреќна.......Сакав да прашам да не има некој што веќе ја има примано оваа стипендија за да ми каже од прилика кога пуштаат пари нестрплива сум
Пред се ЗДРаво Би сакала да прашам дали некој може да ми каже кои се условите за добивање стипендија на правениот факултет Јустинијан Први , мислам на просек , на други различни факотри кои влијаат за добивањето на стипендијата и ви благодарам однапред
И мене тоа ме интересира, лани пратија пред Нова Година, а годинава абер немаат да пратат. Ако има некој информации, нека ги сподели