Мене навистина не ми е јасно на кој начин функционираат.Некои уште трета група ја немаат исплатено, некои прва земале.Хаос.
Не знам навистина, мене и тоа не ми е јасно како може на различни банки, различни денови па и со недели да се приметува разлика. Ако исплатуваат можат барем една недела на сите банки од прва група па следна недела од втора итн. Ама ајде, ќе си почекаме. Чекавме толку долго за резултати, ќе си почекаме уште малку. Барем сега знам дека ќе ја земам, не е толкаво искушението
Стопанска ги пушта најкасно, Тутунска најрано. Штом почнале со исплата на други банки, вие на СБ не паничете ќе добиете најкасно за недела дена.
Не, воопшто не е паничење.Само ја коментирам целокупната ситуација.Хаос општ е настанат до толку што ред нема, тоа ме револтира
Па и не е баш дека Тутунска ги пушта најрано, штом некои земале, а јас, штом сум на Тутунска се уште не Тоа ти го побива исказов.
Дали мислите дека стопанска банка ќе ги пушти до крај на неделава-петок парите за тие што имаат аплицирано прв пат тип А ? А воедно тие што веќе добиле за колку месеци им е исплатено ?
Кога ќе ви исплатат не знам, а инаку првата рата е помала од втората, негде за околу 4 месеци исплаќаат.
Прв пат продожена дали има некој земено на шпаркассе банка? Пошто јас се уште немам добиено ништо,и незнам да не има некој проблем.
Здраво на сите. Јас сум прва година на општа медицина и ме интересира колкав треба да биде просекот за стипендија и дали сите предмети треба да бидат положени. Бидејќи мислам дека некој ми рече 90% треба да бидат положени. Фалаа однапред