Пишуваше на страната на министерство. Не знам дали ќе не известат и на меил ама сигурно ќе има објавено на нивната страница.
Еееее се разочарав јас мислев парите тогаш ...јас прашав за тие што сме веќе корисници на стипендија ако некој знае а не резултати
Се надевам дека и јас и дечко ми ќе добиеме стипендија.. Едвај чекам да ги видам нашите имиња на листата на одобрени. Со среќа на сите феминки!
леле со нетрпение го чекав овај ден и ништо нема.. не знам јас шо прат овие од министерството.. како мајтап да си играт со нас..... ексик значи... ако има нешто некој нека кажи ве молам... не знам оти не можам да ја отворам страната....
Ништо, не може да се отвори страната. Ми пишува проблем со вчитувањето. Само да не е како лани со кредитите, резултатите наместо на 21-ви декември, во април ги извадија, да се надеваме дека денес ќе ги извадат
уште тоа ни фали во април да ни кажат... болна ќе паднам дури да видам..... во мисла ми останаа уште од кога аплицирав на 20 ти. цел месец ја думам таа стипендијата ексик .....
МИ ЈА ОТВОРИ СТРАНАТААААА.... ама има само резултати за талентирани ученици - спортисти и за информатичари.... НЕМА ЗА ДРУГИТЕЕЕЕ
Ne be bezobrazni se znaci v kraj!!!! Ke gi cekame kojznae do koga za rang listite, a za pari da ne prajme muabet!!!! Bezobrazni se epten, ne stojat do zborot!!!!
Ништо од стипендиите денес, да се надеваме дека барем утре ќе излезат списоците и нема да се задржат со недели :/