И мене ми се отвори страната ама ништо нема објавено . Барем овие денови да се објават резултатите, да не се развлече работата цел месец и повеќе.
А толку си мислев дека годинава ќе бидат организирани...не можат да се справат со три листи, од кои две се веќе наместени однапред
како не му е срам да ги чекаме нон стоп не можат еден помочан список да изват. чим абер немат за список,,за пари уште помалце..... ексик значи
Ништо чудно не ми е веќе, лани листите за кредитите ни ги објавија после 10 април, годинава стипендиите може и покасно...само навистина не ми е јасно зошто тогаш ни објавуваат датум кога ќе ги истакнат листите...кога апсолутно не се придржуваат кон истиот!
И јас земам ме има на списоооооооооооооооооооооооооооооооооооокккккккккккккк Леле пресреќна сум, ве сакам сите, ве частам Честито на сите
Што ме нема на список со 9.5 просек на технички факултет ме нема, ама не можам да разберам како мои двајца колеги со 9.8 просек и никакви примања ги нема
Ај луѓе вие сега што земавте стипендија кажете ми дали има врска тоа со материјалната состојба (примањата на родителите)? Затоа што ми нема логика да биде така!
Честито Феминки ви честитам на сите што ве има на список, ме има и мене , па ајде со среќа да си ги трошиме парите, сме заслужиле нели