Има ли одговор од Милена, каде на друго место да се обратиме, ќе не заебаваат уште кој знае колку ако не превземеме нешто..
Ако не објават до 16 ч. сите треба да пишеме на Милена и да се јави ме по утринските програми каде што се јавуваат пензионерите , па кога ќе има повеќе поплачки и медиумите ќе реагираат
Нека ја напише некој тука пораката и бројчето, и copy-paste сите да и пратиме па веројатно ќе не’ примети
Еве, ако сакате смените нешто, јас по форумов што пишувавме собрав Здраво, студент сум на Медицинскиот факултет и веќе 3 недели, јас и многу останати студенти чекаме резултати од стипендиите кои требеа да излезат на 11ти јануари а на 25ти јануари требаше да се потпише договорот. Резултати МОН нема објавено сеуште! Ако ние закасниме со аплицирање, готово, нема стипендија ако сакаш биди со 10.00 просек, ако сакаш немај пари за факултет. А тие објавуваат се' на страната освен стипендии. Барем јавно извинување да пишеа или известување. Во петокот кажаа дека резултати ќе имало во понеделник (за вчера 04.2), а вчера кажаа дека ќе ги истакнат денес рано сабајле. Ова е крајно неодговорно од нивна страна и играње со нас. Се надеваме на брзо решавање на овој проблем. Благодариме Број:072 79 33 33
Охохо , до понеделник ако не дадат ние треба да протестираме веќе , еден месец ќе биде веќе во понеделник
Јас пак мислам да пишеме mail на студентската правобранителка да одат лично или да пишат Mail на МОН, во мрѓувреме додека ги чекаме медиумиве. Не знам кои други правни постапки можеме да ги покренеме
a dali se izlezeni rezultatite od stipendii za srednoskolci ? znam deka konkursot za istite e mesec pred nasiov konkurs
Jas sum sega 7mi semestar na kvadrat.. Vo zimski semestar prezapisav 2 predmeta, a sega vo leten samo diplomskata rabota. Imam visok prosek, 2 godini zimam stipendija za 3ta grupa i ovaa godina ja prodolziv. Se vodam kako redoven student, apsolvent na tehnichki fakultet. Kazete mi mislenje dali ke dobijam stipendija i ovaa godina?