Па ич нека не ги даваат ако ги пуштат на 3 рати , безвезе. Лани убаво ги пуштија и брзо едно по друго.
Дали треба еден пример од договорот да ми вратат назад , кога го однесов договорот само провери дали имам потпишано и дали имам трансакциска и ништо не ми вратија
@mari_sa На 2 рати на сите така повеќе одговара, а за минатата година, за 3-та рата буквално беше човек да ги моли, навистина срамота. Работата беше кога дојде ред да се исплати втората рата, направија хаос како што знаат, па втората рата ја преполовија, бидејќи милионски се сумите, не може се одеднаш, и третата рата стаса, фала богу, кога беа потсетени дека останува уште да ни исплатат.
Ne proberuvajte za dzabe, chim rezultatite iskochija kasno, za prodolzeni ke si pocekame ili kon kraj na mesecov ili pochetok na nareden. I ke se isplakaat pak na 3 dela.. Toa e zemja vo koja obrazovanieto i zdravstvoto se na posledno mesto!!! Za zal
Од пред една недела што им пишав , дури денес вратија . Дефф ќе бидат исплатени месецот , тоа само е сигурно .
Дали може после 28ми да се однесат докумнтите (потпишан договор и копија од трансакциска) или не примаат после 28ми?
Дали на договорите треба да стои зимскиот семестар или летниот? Кога почнуваат со исплата, се знае нешто?