Срамота е ова веќе... Секој пат кога треба да направат нешто, треба да им пишуваш, да ги прашуваш, да ги молиш. Еднаш бе да направеа нешто како што треба, Мај стигна тие уште ни една рата немаат пуштено.
Проверувам сметка прееска, еб*ни -75 денари. Океј е МОН. Океј е. Живејте си. Да се смеам ли да плачам ли работава.
Im pisav na mail vo vrska so ispalata na onie koi zemaat prv pat ,mi vratija deka ispatata docni poradi ogranicuvanje na sredstvata poradi isborite i ke se odviva vo tekot na meses maj.sramota nevidena
Кој идиотизам За да бркаат скапи кампањи имаат, а за нас немаат. Срамота. На ниво функционираат. Треба да се објави на медиуми... Кога треба да се исплати, пари што ти следуваат, тогаш ги нема. Не знам каков коментар да дадам
Дајте да се пожалиме на медиумите... срамота е ова луѓе! Цела училишна година помина, каде што стипендијата и за тоа е наменета, подмирување на студентски долгови... Они уште немаат абер СРАМОТА!
Minatiot pat koga cekavme za rezultati neli i pisavme na milena i za den dva rezultatite bea objaveni, ne im e seedno na ovie od MON da bidat brukani na televizija. Ajde koj ke ja zapoznae milena so nasiot problem?
Некој да и пише на Милена и за прв пат добиените стипендии, што ни денар не сте добиле. И за продолжените што каснат за втора рата.
Некој што има мејл нејзин нека ја состави пораката и нека ја постира овде. Што повеќе лица ја препратиме тоа подобро.