Мене ми мути памет тоа што кога бев во МОН да ги доставам трите договори, два ми вратија, а еден си задржаа... се надевам нема тоа да е проблем во мојата исплата.
Луѓе договорите немаат врска, лани ни мене ни на другарка ми не ни стигнаа никакви договори, а парите ни ги исплатија.
Нели живот ќе дојдеше? Аман веќе, за сè друго што не треба имаат пари, а нас студентите кој нè прашува како живееме. Кој и да дојде на власт ништо на подобро не тргнува, а пред избори ветуваат сè и сешто. До кога ќе чекаме како гревчиња да капне, да скрпиме нешто. Заслужени пари не ни ги даваат. Важно тие гледаат кој повеќе да си го наполни џебот. За нас ни трошки нема...
Со Милена што се случи , а да се јавиме утре на утринските програми заедно со пензионерите, ако ништо барем јавноста ќе ја запознаеме
Дали ти стигна договорот или писмо од пошта дека треба да одиш да си земеш пратка? Не сум нарачувала ништо, а такво писменце ми стигна.
Доколку ние не ги притиснеме не правиме ништо парите ќе си ги чекаме и се така "во текот на овој месец" ќе продолжат да не лажат..добро е и јавноста да се запознае, 21 мај е денес а сеуште нема исплата...нема смисла