како мислиш не е заверен, мора да биди заверен на студентски прашања, инаку не е валиден, и УППИ и уверението од факултет се мора да биди заведено
Се регистрирав електронски, два пати. На меил не ми стигна ништо за да направам верификација. Пробувам да се најавам со корисничкото име, ми вика не е валидно. Знае некој што е проблемот?
Здраво сакав да прашам во врска со конкурсов за доделување стипендии,сум 2 година и имам еден презапишан предмет и еден предмет од новиот 3 семестар што не го слушам па дали ги исполнувам условите за кандидирање,бидејки не најдов нигде ваква информација на мон страницата прочитав само ако повторуваш година немаш право но немаше нешто подетално во рска со моето прашање.фала пд напред
uppi, uverenieto i potvrdata za zapisan zimski semestar se zavereni od fakultet, no mislam za ostanatite dokumenti koi gi prilozuvame pr. izjavite
Здраво, имам едно прашање! Аплицирав за стипендија од прва група (стипендија за студенти од социјални категории). Корисник сум на социјална парична помош, но по успешно пополнетата електронска пријава, во податоци за кандидатот пишува дека не сум корисник. Дали ќе може да ми кажете во што е проблемот и како да се корегира? Благодарам.
Здраво, треба ли во евидентиот лист и ова да го пополнувам или не? И ако треба што треба да пишувам. Фалаа
Другарка заминала во министерство да праша што треба тука, и рекле дека треба да се штиклираат документите кои ги носиме, а горе прочитав дека требало деловодните броеви што се на УППИ, уверението и потврдата да се пишат, е сеа и јас не знам што...
Прават ли проблем ако документите се однесат надвор од терминот (мислам на часот) кој што сме го одбрале електронски?
Колегите кои ги однеле документите лично добиле лист со бројче. Зошто им служи тој број? Ние што пративме по пошта не добивме ништо.
Ако си поднела документи за продолжување, ќе ти е, а подоцна ќе ти префрлат и пари со што ќе се увериш.