Дечки, дали на договорите треба да напишам датум на кој е склучен, т.е. датумот кога ќе ги доставам или тие треба да напишат кога ќе го заверуваат?
Што мислите пред избори ќе пуштат ли втора рата за продолжените или тешко тоа? Ми требаат парите испланирани ми се
Треба да испратат по пошта еден од примериците кои им ги носиме од договорот. Ама ретко на некој да му стигне. Повеќето немаме добиено. Ама важно ни стигнуваат пари на трансакциска с-ка. Така да не е важно дали ќе добиеме или не примерок назад од договорот
Девојки, дали можам да земам стипендија од втора група (за висок успех) ако еден испит немам положено, а другите ми се 9ки и 10ки?
Дали меѓу продолжените овде има апсолвенти затоа што читам во групата на фб дека некои имаат добиено, а од мои колеги и познаници што се апсолвенти нема никој?
Лани добив стипендија, но, сега имам шанса да земам друга преку компанија која е повисока од оваа што ја дава МОН. Дали знаете која е процедурата за откажување бидејќи треба да потврдам дека не користам друга стипендија и дали ако се откажам од оваа сега што ја имам треба да ги вратам парите од првава рата од продолжените?