И јас ќе прашував за тоа во соодветна тема ама прочитав дека и ти имаш проблем со истото. Апликацијата мене ме одјави и сега не можам да се најавам пак.
Treba da imas korisnicko ime i lozinka pa da ja simnes aplikacijata od play store NLB i da se ukl dokolku taka ne mozes odi direktno preku google NLB klik so korisnickoto ime i lozinkata .
Апликацијата за телефон не ми работеше и ја избришав и сега пробувам од лаптоп ама пак не сака а сменив и лозинка. Кога го правев профилот немаше посебно поле да напишам корисничко име, немам никаде такво нешто па внесував само име и презиме. Како да најдам корисничко име?
Prvo vidi da ne imas ukl golemi bukvi, ili mac font, ako nemoze odi zab lozinka bi trebalo na mail ili tell broj da ti ispratat kod pa preku toj kod da se ukl i nova lozinka da kreiras ako se taka podat. Nema shansa da ne uspee.
Ми стигна само линк за активација на меил, ништо повеќе. На телефон не ми стигна ништо. А кога пробав со друг меил да се регистрирам ми пишуваше дека веќе сум корисник, ама корисничко име нигде нема
Јас пробав и лозинката да ја сменам ама пишува Invalid email, а само таа ја користам и нема шанси да е погрешна. Баш чудно.
Дали некоја од вас на која и има стигнато исплата за Трета група е од поткатегорија студенти на хемија, физика, математика? Успешно влегов некако во профилот ама сеуште нема ништо кај мене. Кога ја сменив лозинката по трет пат на друг меил активирав со корисничкото име што ми го пишуваше откако го кликнав линкот за активација на меил. Пробај повторно.
треба да се регистрираш како нов корисник со мејл и тие ќе ти пратат корисничко име и лозинка, после можиш да,си ги смениш
Прва група прв пат што земате има ли кај некого? Кај мене не. На трета група гледам исплатиле на некои.
Трета група, ми стигнаа дел од парите. Знае некој другиот дел кога би стигнале отприлика? Лани мислам наеднаш беа :/ Во НЛБ сум, прв пат земам.
Само не знам што толку им треба,трета група од коа пратија поминаа 3 дена,зашто нр ги пуштат наеднаш на сите групи.
Лани беа наеднаш дека каснеа со исплатите. Мислам дека прво треба да ги исплатат на тие што продолжуваа, и на нас од прва и втора група да ни пуштат дел, па после...