тие се за социјални категории само ама мислам и таму не треба да се аплицира туку самите некако ке изготват список ние само треба да провериме на таа страната дали ни следува или не
Мислам дека секој треба да добие од 100 евра,и така кажаа, никаде не се потрнцираше социјална категорија колку што знам.
на почетокот не потенцираа па сите се понадевавме ама после кога ги презентираше мерките напомена дека тие 100 евра за партиципација се за студенти од социјални категории и побарај и на интернет ке прочиташ
Па нели кажаа најкасно до понеделник ќе има информации да си провериме со матичниот на таа страната, kupuvamdomasno.gov.mk ама воопштои не постои странава, се прашувам кој понеделник ќе биде тоа..
И мене исто. И други колеги од наш факс со сличен проблем. Излеа овие од наша служба утнале нешо со списоците?
Лекарско месец и појше немавме ради нив, сеа сигурно истото и со ова го згрешиле. Ужас. Од другите факсови земавте ли 3000?
Јас отворив, ми пишува дека ми следува. Мора да е за сите студенти, не знам, да се обратите со меил нешто да ги контактирате?
И мене ме следува и други колеги од медицински што прашав имале. Со списоците утнале сигурно, како со здраственото.
И мене ми следува, пишав во друга тема, ми стигна сабајлево порака од Комерцијална, а пред малку и проверив на страната.