другарка ми е на економски факултет и и пуштиле 10 500 вчера ме почасти, не губете надеж ќе ви пуштат на сите! позз
сигурно ќе ви пуштат не се секирајте,подобро вака одеднаш отколку по 2-300 па неможеш да ги осетиш натаму наваму ќе ти отидат сите, вака одма голееемм шопинг или пари за на одмор!
девојки да не ги има некој од вас изјавата и договорот симнати за стипендиите тип В, да ми ги прати оти ми требаат а страната на мон не се отвара??? :geek:
ЈАс ги имам двете изјави .. можам да ти ги пратам ... пиши ми е-mail би ти пратила и договор ама сум Б
Пак ке прашам да не има некој разбрано дали имаат пуштено кредити? И воедно создравје да си ги трошите паричките од стипендиите
Како може да зема стипендија Б и да и иплатиле 10 500? Колку рати се тоа? Да не е од старите корисници?
Старите корисници не се поделени на А, Б и В. Ова се 3ипол рати.[/quote] Па баш затоа и ми беше чудно. Старите не се поделени, а за новите ми немаше логика да исплатиле пола рата, ама ок, нека биде така Ќе видиме деновиве
А женски да ве прашам дали на сите ви стигнаа парите. Јас имам стипендија тип А, ама уште ништо на сметка. Инаку сум од УниБанка
Лелеееее е уште оваа не го бев слушнала во врска со стипендиите........ Што има врска на кој Универзитет си ? Нема шанси оваа да е точно барем според мене нема логика..........