Мене ништо не ме чуди во оваа држава .... а најискрено и не ме интересира кои ќе бидат први или втори ...само нека ги пуштат парите
нема врска то, кај мене на сите му ги пуштија парите, само кај мене нема си мислам да не е до банката или ...
Јас стварно не знам како може да сте толку креативни Нема никаква логика, дури е и повеќе од дискриминирачко да ги пуштат парите прво за тие што студираат на КиМ, па после на другите. Тоа е исто како кога ги објавуваа списоците, да стават еден за тие што се на КиМ и еден за сите останати. Нонсенс! П.С. Пишете ако му уплатиле на некој од форумов, што стварно си ги видел парите на сметка, да не излезе како пред некое време што имаше некој пишано дека наводно има другар на кој му уплатиле преку некоја си Кооперативна банка.
Така разбрав, така пренесувам. Ниту измислувам нешто, ниту пак се замарам со такви работи. Нормално дека сите сакамде одеднаш да ни ги пуштат парите, ама мора едни по едни.
нема врска, еве на пример, дури од средата на мои колеги им се стигнати пари на сметка, значи на сите во тој ден, само ме интересира дали зависи од банката шо јас на пр. уште немам ништо на сметка. Да беа по ред како на ранг листата не вервам, пошто ако не др бев пред сите шо добија досега
Колку ли само се согласувам со тебе И да доста е збунувачки овој форум прво стои дека исплатиле стипендија па после дека не стварно човек не знае што да мисли, а и некому уште договор не му е вратен кај замина државава
Најверојатно е до банката, но ако веќе некои банки почнале да пуштаат нема многу да чекате и другите .
Сериозно девојки, некоја од вас има ли добиено пари од стипендијата независно дали е тип А, Б или В, дали со свои очи видела на сметката или од рекла казала е само!
Женски пишав уште минатата недела......Јас добив 5 рати од стипендијата на 20.04.2011 година, сметката ми е во Тутунска банка, студент сум на приватен универзитет и имам стипендија тип А.
^^^ И јас сум исто....Стипендија тип Б ... сметка во Тутунска банка секој втор ден проверувам и немам ниту денар ....
Кај мене денес стигна една рата, Б категорија, а договор немам добиено уште. Значи понеорганизирани не можат да бидат.
И мене ми стигнаа парите 4 рати, т.е. 12000 ден., Б категорија сум. Исто и на дечко ми му стигнаа. Ајде со здравје да си ги трошиме.
Ајдеее и на мојата сметка легнале 4 рати од стипендијата, сега пред празникот супер Со среќа да си ги трошиме паричките сите ...
Почнале да стигаат известувања за жалбите уште пред недела ипол.Досега знам за двајца со 10просек што е им е прифатена жалбата за тип А