Јас уште немам проверено се надевам дека ќе има... ми требаат многу плус и кога прочитав дека имаат пуштено пари си направив 30000000000000000 планови за нив....се надевам дека нема да се разочарам
стигнаа ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.... јејееејејееее... кефој сум.... сеа вторник одам на шопингггг... ај честито на тие шо му стигнаа... а на тие шо му немаат стигнато му држам среќа за вторник да му стигнат...
ајдеее честито на сите, ви реков дека ќе стигнат наредната недела! со здравје трошење од убаво поубаво да си купите, пролетно!!!
Прочитав дека Фемина90 пишала дека почнале да даваат одговор на жалбите? Дали кај некоја од феминките има повратен одговор??? Исто сакам да знам, дали и ако те одбијат (Не дај Боже!) те известуваат или....?
се ок, ама остај другото јас уште немам ништо, ни се јавуваат од таму, ниту ми враќаат на mail ни ништо btw, немам слушнато на некој одговор на приговор уште да му стигнал
тип А без пари се јавив и во Министерство, и појдов во банка пошо така ми рекоја и ништо уште, зато прашав за банките