Дали задолжително морам да им прикажам индекс и копија од индекс? Или не прават проблем ако не го однесам индексот?
Ако може некој што ќе аплицира за прва група или што веќе зема стипендија за прва група да ми пише? Имам неколку прашања.
1/2 за прва година, 3/4 за втора година и така натаму соодветно за семестрите што следат. Ова мене ми го кажа другарка што има аплицирано од порано.
Индексот се скенираше само страната кај што пишува дека е запишан зимски семестар или и сите оценки? За продолжување прашувам. Уверението беше 200 ден. мислам и не се плаќа такса.
Тоа ливчето што ни го дадоа кога поднесовме документи у МОН дали треба да се чува и што намена уствари има?
Здраво, дали некој знае колку се плаќа за уверение за положени испити и дали треба да се плати и административна такса за Економски?
Дали некој продолжил стипендија? Се бара уверение за положени испити, каде треба УППИ образецот да се прикачи?
Дали ви се имаат јавено од Leoron Фондација за потпишување на договори? Според мејлот требаше уште претходната недела да не викнат а сеуште ги нема..
Кога ќе има резултати за тие првпат што аплицирале? И за тие што продолжиле како ќе се знае дека им е продолжена?
За тие што првпат аплицирале, од МОН вадат список. За тие што продолжиле, ќе си видат пари на сметката.
Zosto baraat kopija od indeks na zapisan semestar koga vadime potvrta za redoven student i tamu pisuva se
Добивте ли пари вие што продолживме? До кога треба да се чека? На маил мене ми пишаа дека одговорот ќе стигне во рамки предвидени со огласот. Кој датум е тоа ?