Како мислиш не треба да се носат документи? Само тие за продолжување шо беа: потврда, уверение, уппи и индекс и толку. Нема известувања од нивна страна.
Нема списоци за оние кои продолжуваат нити дополнително нешто треба. Директно стигнуваат пари на сметка ако ти ја продолжиле стипендијата
Mislam ovie dena ke imame pari na edna koleske i pisale deka napravile presmetki İ jas mislam ako te otkrijat krivicno ke odgovaras Zbor od babami kerko od drzavna cesma voda ne se pie Najdobro ne potpisuvaj dogovor Mislam sepak ti si znaes najdobro odlukata e tvoja
Valjda plus dokumenti mislis na dogovor ? Mislam deka ne ako ispolnuvas uslovi ke ni stignat samo parite na smetka
Да не ги има некој симнато документите со листите на добиени стипендии, бидејќи не можам да отворам зашто го пишува следново: Sorry, there have been too many anonymous link requests today for files and folders on this site. Please try again tomorrow. Ако го има некој симнато документот втора група - остварен успех од државни универзитети молам да го сподели.
Zdravo na site i cestitki na tie sto vi odobrija, jas bidejkji prv pat dobivam stipendija sakam da prasam dali samo dogovorot i kopija od transakciska smetka treba da odneseme vo mon ili treba uste nesto da se napravi?
Претходните години многу касно стигнуваше, дури после 5-6 месеци, мислам дека е најдобро да не го чекате решението туку веднаш да поднесете приговор.
Некои кои веќе доставија договори, како тече процедурата на шалтер?Дали само ги оставивте трите копии и копија од трансакциската? И дали ви дадоа некаква потврда од шалтерот?
И мене ова ме интересира пошо ме избраа прв пат Другарка ми ја одбија, како се пишува приговор, ако знае некој да сподели
Na eden list od dvete strani Taka 3lista vkupno so tri dogovori potpisani İ edna kopija od transakciska ne od bankomatska tuku transakciska