Јас им пишав емаил, но ми немаат вратено. contact@mon.gov.mk. Мислам дека дури утре ќе ни одговорат, работното време им е до 16 часот.
И мене ми стигнаа на Комерцијална! Инаку, џабе вртите на телефоните никој не крева, барем денес. Повторно има дузина одбиени од тие шо продолжувале, изгледа пак ја зае*аа работата.
[QUOTE="Waverly Инаку, џабе вртите на телефоните никој не крева, барем денес. Повторно има дузина одбиени од тие шо продолжувале, изгледа пак ја зае*аа работата. [/QUOTE] Најверојатно, затоа што знам на многу кои им пишива ОДБИЕНИ, а добиле прилив на средатва, а мене ми пишува ПРИФАТЕНО, а немам
И јас сум прифатена,но немам добиено средства.Пишав мејл на studentski.stipendii@mon.gov.mk па ќе видиме што ќе вратат,ако воопшто вратат
Sparkasse imav 2rati prodolzena Koleska so ispolnet uslov nema isto vo sparkasse Druga koleska nlb nema uste
Дали има некој што е одбиен и го немало на список на тие што добиле стипендија за просек, ама на е-услуги кај статус му пишува прифатено? Што е проблемот со ова? Грешка е?
Јас се јавив на Џемиле таа што е раководител на одделение за студентски стандард бидејќи не ми враќаа на mail
прв пат аплицирам и прашав само за тоа што ми стоеше прифатено а ме немаше на никој список, за продолжување најубаво да си се јавите 076 485 023